По всичко изглежда, че раздялата между Наполи и наставника на тима Лучано Спалети е само въпрос на време. Въпреки това самият треньор се погрижи споменът за спечелената трета титла на Италия за „партенопеите“ завинаги да остане в него.

Спалети реши да увековечи своето Скудето с Наполи с татуировка на лявата си ръка, като снимката от творението на Валентино Русо бързо набра популярност в социалните мрежи. Самият татус, който е първи за треньора, представлява разкъсана плът, зад която се виждат емблемата на неаполитанския клуб, както и Скудетото с числото три, символизиращо броя титли на „адзурите“. Този триумф е изключително важен не само за отбора, който го чакаше 33 години, но и за опитния специалист, който на 64 години стана най-възрастният наставник, спечелил първата си титла на Италия.

Spalletti tatuou o scudetto do Napoli no antebraço.

📸: @valentinorussotattoo (no Instagram) pic.twitter.com/e036NrdS17

— Calciopédia (@calciopedia) May 26, 2023

Любопитното е, че преди година треньорът на Милан Стефано Пиоли си направи подобна татиуровка, след като направи „росонерите“ шампиони. Тогава той изобрази 19-ото Скудето на миланския гранд и свое първо именно на лявата си ръка.

Pioli tattoo 🤩🏆🇮🇹 pic.twitter.com/35hmPArOfX

— Mohanad 📸🎨 (@MohanadACM) July 7, 2022

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages