Кьолн и Байерн (Мюнхен) играят в при резултат 0:0 в последния 34-ти кръг от Бундеслигата. От баварците вече не зависи нищо след загубата им в предишния кръг от РБ Лайпциг с 1:3 и сега те ще се надяват Борусия (Дортмунд) да сбърка  в мача си срещу Майнц, за да триумфират отново с титлата. Кьолн пък се намира в средата на таблицата и на практика играе само за честта си.

Домакините се намират в добра серия от три поредни мача без загуба в Бундеслигата. Наставникът на "козлите" Щефен Баумгарт ще разчита в атака на Дейви Зелке и подпомагащите го в предни позиции Деян Любичич, Флориан Кайнц и Линтон Маина. 

🚨 Die #effzeh-Startelf ist da 🚨

LIVE dabei sein mit dem FC-Radio und dem FC-Liveticker ⤵
🍎 iPhone: https://t.co/uPVqajPshI
🤖 Android: https://t.co/SrNRLKkNKD
___
Die FC-Startelf vor #KOEFCB wird präsentiert von @GaffelKoelsch. pic.twitter.com/hlH78mQN1s

— 1. FC Köln (@fckoeln) May 27, 2023

Байерн  ще разчита в атака на Серж Гнабри, който заедно с Льорой Сане, Томас Мюлер и Кингсли Коман ще търсят головете във вратата на Кьолн. В сравнение със злополучния мач с Лайпциг на резервната скамейка днес са останали Жоао Кансело, Леон Горетцка и Джамал Мусиала, а на тяхно място се появяват Бенжамен Павар, Райън Гравенберх и Сане.

♦️ 𝗦𝗧𝗔𝗥𝗧𝗘𝗟𝗙 ♦️

Holen wir uns den Sieg! 👊#packmas #KOEFCB #MiaSanMia pic.twitter.com/nYYILtkERZ

— FC Bayern München (@FCBayern) May 27, 2023

КЬОЛН (4-2-3-1): Швебе; Шмитц, Хюберс, Шабо, Хектор; Скири, Мартел; Любичич, Кайнц, Маина; Зелке

БАЙЕРН (4-2-3-1): Зомер; Павар, Упамекано, де Лихт, Мазрауи; Кимих, Гравенберх; Сане, Мюлер, Коман; Гнабри

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages