Манчестър Юнайтед посреща Фулъм в мач от последния кръг в Премиър лийг. За домакините победа в днешната среща ще гарантира третото място в класирането. “Котиджърс” не се борят за нищо, тъй като в момента заемат десетото място, но нито могат да се изкачат по-нагоре, нито могат да бъдат задминати от Кристъл Палас.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг прави шест промени в сравнение с играчите, които започнаха двубоя с Челси преди няколко дни. Интересно решение е, че нидерландецът дава възможност на Хари Магуайър да стартира от първата минута, като има спекулации, че това може да е спекулации възможност за бранителя да се сбогува с феновете на “Олд Трафорд”. Освен него стартират още Диого Далот, Тирел Маласия, Фред, Маркъс Рашфорд и Алехандро Гарначо.

🚨 Closing out our 2022/23 season...

The boss makes 6️⃣ changes from Thursday's win 👊#MUFC || #MUNFUL

— Manchester United (@ManUtd) May 28, 2023

Наставникът на Фулъм Маркос Силва прави една единствена промяна сред своите титуляри. Той пуска в игра Саша Лукич в средата на терена, като заменя Харисън Рийд. За гостите атаката ще бъде водена от Александър Митрович, който в началото на годината бе изгонен след посягане към съдията при загубата на лондончани в срещата на двата отбора за Купата на Англия.

The last line-up of the season! 🚨#MUNFUL pic.twitter.com/MQcro9x1LV

— Fulham Football Club (@FulhamFC) May 28, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages