Тимовете на Черно море и Лудогорец се изправят един срещу друг в мач от последния кръг на efbet Лига. Срещата е 18:45 на стадион “Тича” във Варна и ще бъде ръководена от Волен Чинков.

Мачът се явява един от двата решителни за титлата на страната през този сезон. Другият е дербито между Левски и ЦСКА - София. Към момента “орлите” имат една точка преднина пред "червените", така че трябва да търсят задължителен успех във Варна, за да си осигурят първото място в крайното класиране. Това може да стане и при равенство и загуба, ако играчите на Саша Илич не успеят да победят “сините”. Черно море от своя страна към момента е на пета позиция с 53.

Двата тима вече играха четири пъти помежду си през сезона - два пъти за шампионат и два пъти на полуфинал за Купата на България. В efbet Лига разградчани победиха на два пъти с 3:2. За Купата двата тима си размениха по една победа като гост с 2:1 и така се стигна до изпълнение на дузпи, където “орлите” бяха по-точни и стигнаха до финала.

Домакините ще разчитат на ветерана Исмаил Иса, за да тормози защитата на "орлите". Той ще е подпомаган от новата звезда на варненци Алекс Фернандес и Матеус Машадо. 

Гостите са без голмайстора си Игор Тиаго, който е наказан. Вместо него в предни позиции ще е Матиас Тисера. Той ще очаква помощ от Кирил Десподов и Кайо Видал. 

ЧЕРНО МОРЕ - ЛУДОГОРЕЦ

ЧЕРНО МОРЕ: 25. Дюлгеров, 3. Атанасов, 28. Дробаров, 4. Стефанов, 6. Попов, 19. Василев, 71. Панайотов, 8. Сула, 11. Фернандес, 7. Машадо, 86. Иса 

ЛУДОГОРЕЦ: 1. Падт, 2. Авила, 32. Пластун, 22. Русо, 16. Фон Витри, 23. Шоу, 8. Гонсалвеш, 6. Пьотровски, 77. Видал, 11. Десподов, 10. Тисера

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe