Интер Маями взриви света на футбола във вчерашния ден с новината, че Лионел Меси ще стане техен играч, макар да бе преследван от Барселона и шампионите на Саудитска Арабия от Ал-Итихад. Американският тим, който е собственост на Дейвид Бекъм, обаче не смята да спира до тук и сега се насочва към друга голяма звезда в европейския футбол - Анхел Ди Мария, съобщава италианският журналист Фабрицио Романо.

Inter Miami are considering a move for Ángel Di Maria as free agent, as called by @CLMerlo — understand they are informed on conditions of the deal. 🇺🇸🇦🇷 #MLS

Europe remains the priority, Benfica are on it. Meanwhile, Inter Miami are still insisting to sign Sergio Busquets. pic.twitter.com/kSMnIzsZRp

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 8, 2023

Съотборникът на Меси в националния тим на “гаучосите” също стана свободен агент, след като не получи предложение за нов договор от Ювентус. Европа продължава да е приоритет, като аржентинското крило има предложения от няколко различни тима, като най-настоятелен за момента е Бенфика. От Маями обаче също са се свързали с представители на играча и са отправили своята оферта, а вече обявеното привличане на Меси е изключително силен коз в тяхна полза, тъй като двамата с Ди Мария са близки.

Отборът от МЛС продължава да преследва и Серхио Бускетс, който само преди няколко дни обяви, че напуска Барселона.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages