Ръководството на Манчестър Юнайтед обмисля да изпрати Мейсън Грийнууд под наем в отбор от континента, съобщава пресата на Острова. “Дейли Мейл” информира, че сериозен интерес към играча са проявили клубове от Италия, Испания и Турция. Изпращането на нападателя под наем ще му даде възможност да влезе във форма, след като не е водил нормална подготовка и играл футбол повече от година. Все още обаче не е отпаднала напълно възможността той да бъде освободен от Манчестър Юнайтед. 

На “Олд Трафорд” все още не са завършили напълно вътрешното разследване срещу играча, което бе започнато от клуба, след като изненадващо в началото на тази година всички обвинения в изнасилване, сексуално насилие и контролиращо поведение, които му бяха повдигнати в края на януари 2022 година. Впоследствие стана ясно, че приятелката на Грийнууд е бременна и двамата отново са се събрали.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages