След като вчера официално обяви привличането на световния шампион Алексис Мак Алистър, Ливърпул е близо до това да реализира трансфер на втори полузащитник. Според някои източници мърсисайдци са постигнали устна договорка с Кефрен Тюран за личните условия на халфа на Ница, срещу които той би преминал на „Анфлийд“.

Френският национал е в полезрението на Юрген Клоп още от януари, но в последните седмици преговорите напреднаха и двете страни на практика вече са се разбрали. Сега остава Ливърпул да се разбере с Ница за трансферната цена на Тюрам. Твърди се, че френският клуб иска около 55 милиона паунда за него, но би приел и малко по-ниска оферта, стига цялата сума да бъде платена наведнъж, а на на отделни вноски.

Ману Коне от Борусия (Мюнхенгладбах) бе другият полузащитник, с когото Ливърпул водеше преговори, но информациите са, че там разговорите са в доста по-начална фаза.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago