Около голмайстора на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе се заформя нова трансферна сага. „Екип“ твърди, че днес нападателят е съобщил на клуба със специално писмо, че при никакви обстоятелства няма да активира клаузата за удължаване на договора си.

Настоящият контракт на френския национал е до лятото на 2024 година, но от ПСЖ искат да го удължат с още един сезон. Отказът на Мбапе означава, че след година той ще може да си тръгне като свободен агент. Това никак не влиза в плановете на клуба и е по-вероятно най-добрият футболист в Лига 1 да бъде продаден още това лято.

Позицията на Мбапе почти сигурно е продиктувана от желанието му да премине в Реал Мадрид. Преди година той в последния момент се отметна от договорката си с кралския клуб и преподписа с ПСЖ, но сега, след като Карим Бензема си тръгна от „Сантиаго Бернабеу“, звездният трансфер може да стане факт.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages