Манчестър Юнайтед е отправил първата си официална оферта към Челси за правата на полузащитника Мейсън Маунт, съобщават британските медии. 

Според тях "червените дяволи" са предложили 40 милиона лири за правата на 24-годишния английски национал. От Челси обаче веднага са отхвърлили това предложение и ще очакват ново, по-високо. Медиите на Острова твърдят, че лондончани искат за своя играч около 80 милиона.

 В Манчестър Юнайтед са уверени, че ще успеят да завършат сделката в близките седмици. На "Олд Трафорд" разчитат и на това, че "сините" са притиснати от времето, тъй като до края на месеца трябва да осъществят определена печалба на трансферния пазар, за да могат да балансират счетоводните си книги след сериозните харчове в последните два прозореца. 

🚨💰 BREAKING!

Manchester United have seen an opening bid of £40 million for Mason Mount rejected by Chelsea. [@TeleFootball] #MUFC

— UtdPlug (@UtdPlug) June 14, 2023

Самият Маунт не само изрази желание за трансфер на "Олд Трафорд", но и според медиите вече е договорил личните си условия и остава само да се постигне договорка на ниво клубове. Халфът има договор с Челси до лятото на 2024 година. 

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages