Новият собственик на Берое - Ернан Банато, обяви, че придобиването на "заралии" е сбъдната мечта за него. 

"Искам да споделя с вас огромната си радост да стана новият собственик на клуб с толкова много история и признание като Берое (Стара Загора). Това е сбъдната мечта, без съмнение, но тази мечта е мечта на много хора, които бяха редом до мен всеки ден, в дълги пътувания и неуморни срещи, за да мога да го постигна - без съмнение моето семейство, което винаги жертва моменти, за да може да ме остави да стигна до мястото, където пристигам, и цялата работна група - д-р Данило Монти, Франсиско Сарагоса, Есекиел Бенавидес, Едуардо Коисет, Пабло Кастро и много други - безусловни, професионалисти и страхотни приятели...

Също и на всички хора в България, които ни прегръщаха от първия ден, което ни даде сили и ни показа, че това е точното място. На напусналия борд на директорите, които несъмнено са големи фенове на клуба. Благодаря на всички! 

Днес нашата работа официално започва за тази страхотна институция, като ще работим с пълните си знания, за да върнем Берое обратно там, където никога не е трябвало да напуска... Само Берое!", написа Банато в "Инстаграм".

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe