Тази вечер Англия гостува на Малта в сблъсък от 3-тия кръг на европейските квалификации в група "С". "Трите лъва" започнаха кампанията отлично и вече имат две победи на сметката си, като днес се надяват да прибавят трета. За Малта положението е по-сложно, тъй като тимът има победа и загуба и всяка спечелена точка може да бъде от голямо значение.

Домакините залагат на Джоди Джоунс и Кириан Нуоко в атака, а в средата на терена ще разчитат на Бьорн Кристенсен, Матю Гийомие и Теди Теума.

0 - There are no Manchester City players in an England starting XI for the first time since September 2021 against Andorra. Hungover. pic.twitter.com/QFFg9RlyJC

— OptaJoe (@OptaJoe) June 16, 2023

Гостите излизат с Хари Кейн като централен нападател и Букайо Сака и Джеймс Мадисън, които да го подкрепят по крилата. Прави впечатление и включването на Трент Александър-Арнолд в халфовата линия, заедно с Деклан Райс и Джордан Хендерсън.

Your #ThreeLions to face Malta! 🦁 pic.twitter.com/qnKP9TVmHX

— England (@England) June 16, 2023

МАЛТА: Бонело, Мускат, Борг, Апап, Атард, Мбонг, Гийомие, Теума, Кристенсен, Нуоко, Джоунс

АНГЛИЯ: Пикфорд, Трипиър, Магуайър, Геи, Шоу, Александър-Арнолд, Хендерсън, Райс, Мадисън, Сака, Кейн

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe