От Пари Сен Жермен са направили опит да убедят мениджъра на Арсенал Микел Артета да поеме отбора предвид очакваното уволнение на Кристоф Галтие, твърди RMC Sport. Както е известно, преговорите със смятания за почти сигурен нов наставник на френския шампион - Юлиан Нагелсман, в крайна сметка пропаднаха. Затова в момента клубът търси други варианти за следващ треньор на парижани.

Спортният съветник на ПСЖ Луис Кампос се е свързал с Артета с надеждата да го навие да пристигне на “Парк де Пренс”. Младият специалист е бивш играч на парижани и освен това има добри познания по френски език. Въпреки това шансовете испанецът да поеме тима са минимални, тъй като той е доволен от проекта на Арсенал, който направи изненадващо силна кампания и завърши на второто място в Премиър лийг, с което си осигури завръщане в Шампионската лига.

🚨 PSG’s Luís Campos has held talks with Arsenal manager Mikel Arteta, but is not optimistic about getting a deal done.

(Source: @rmcsport) pic.twitter.com/GejRKyF3op

— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) June 17, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages