От Пари Сен Жермен имат нов фаворит за наставник през следващия сезон предвид предстоящата раздяла с Кристоф Галтие, твърди Telefoot.

Както е известно, доскоро се смяташе, че Юлиан Нагелсман ще поеме френския шампион, но двете страни в крайна сметка не постигнаха съгласие. Така ръководството на ПСЖ има нова приоритетна цел за треньор на тима и това е Луис Енрике, който продължава да е свободен, след като напусна поста си на селекционер на Испания след края на Мондиал 2022. Очакванията са преговорите между клуба и специалиста да се проведат през следващата седмица.

🚨🇪🇸| JUST IN: Luis Enrique is the big favorite now. The Spaniard is the priority, negotiations will take place this coming week. [@telefoot_TF1] pic.twitter.com/txdBscAyfj

— PSG Report (@PSG_Report) June 18, 2023

През последните месеци Енрике беше свързван с отборите на Челси, Тотнъм и Наполи, но не успя да се споразумее с нито един от тях. Досега на клубно ниво той е водил Рома, Селта и Барселона (дубъл и първи състав).

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago