Първият сезон на Челси с новите собственици се оказа потресаващо слаб за стандартите на клуба. Лондончани не успяха дори да завършат в топ 10 на Премиър лийг. Трима мениджъри се изредиха начело на отбора, но нито един от тях не убеди, което доведе до идването на Маурисио Почетино.

Паралелно бяха закупени множество футболисти, а доста други в момента се разделят с клуба. На фона на това аржентинският треньор ще има тежката задача да сглоби отбор, който бързо да се върне сред най-силните.

Всичко това беше тема на поредното издание на “Контра” в ефира на Sportal.bg и Sportal TV, като този път дискусията беше единствено за случващото се на “Стамфорд Бридж”.

Специален гост в студиото беше фенът на клуба Денис Илиев, който заедно с журналистите Васил Сумрачки и Радослав Стойков коментира впечатленията си и очакванията си за новия сезон.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe