От Ювентус са постигнали окончателно споразумение с Лил за трансфера на нападателя Тимъти Уеа, който ще пристигне на “Алианц Стейдиъм” за сумата от 12 млн. евро, съобщава Фабрицио Романо.

Договорът на 23-годишния играч ще бъде дългосрочен, като най-вероятно става въпрос за продължителност от пет сезона. Синът на легендарния Джордж Уеа ще премине медицинските си прегледи в четвъртък. Преминалият през школата на Пари Сен Жермен футболист прекара четири години при “песовете”, за които записа 107 мача с 8 гола и 8 асистенции. За разлика от своя баща, крилото играе за националния тим на САЩ, където има 31 двубоя с 4 попадения и 3 голови подавания.

Juventus have reached full agreement to sign Timothy Weah, here we go ⚪️⚫️🇺🇸

Deal agreed on €12m fee with Lille as medical tests will take place later this week on Thursday.

Long term deal also agreed on player side, excited for new chapter in Italy.

Done, set to be signed. pic.twitter.com/J6fM6Tg2PR

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 27, 2023

Междувременно, “Старата госпожа” е много близо до това да задържи своя халф Адриен Рабио. Французинът е отклонил офертата на Манчестър Юнайтед и вместо това ще удължи изтичащия си договор с “бианконерите” с още една година при същата заплата от 7 млн. евро на сезон, както информират в Италия.

🚨 Adrien Rabiot is in the verge of extending his contract at Juventus. 🤝

One year renewal at the same salary. Last details need to be completed. 🔜

(Source: @dimarzio) pic.twitter.com/XFQEjlw2ci

— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) June 26, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe