Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти започва да губи търпение към ръководството на клуба. Италианецът продължава да настоява за привличането на класен нападател, който да заеме мястото на Карим Бензема на върха на атаката, но по всичко личи, че такъв няма да пристигне това лято, пише "Мундо Депортиво".

Анчелоти силно се надяваше Реал да успее да привлече Хари Кейн през този трансферен прозорец. Шефовете обаче не са склонни да платят над 100 милиона евро за нов футболист, още по-малко за такъв, който е почти на 30 години. Единственият, за когото "белият балет" би платил толкова пари е Килиан Мбапе, но на този етап и неговото привличане е сложено "на пауза".

Към момента ръководните фактори на "Сантиаго Бернабеу" смятат, че наставникът трябва да се оправя с играчите, които има на разположение. Мадридчани вече се подсилиха в предни позиции, взимайки под наем ветерана Хоселу от Еспаньол.

Анчелоти разбира ситуацията, но това не означава, че е съгласен с нея. Той се надява, че може директорите на клуба да променят мнението си след предсезонната подготовка в САЩ, особено ако там отборът покаже колебания в предни позиции. Това може да ги убеди да преосмислят позицията си и да вземат нова "деветка".

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago