След като от Милан се заканиха да не платят повече от 25 млн евро за един от най-исканите играчи на Челси - Кристиан Пулишич, в късните часове на вчерашния ден “росонерите” изпратиха оферта от 14 млн евро. Междувременно обаче френският Лион е контрирал офертата на италианците и от клуба са изпратили далеч по-стабилна оферта от 25 млн евро, предава The Athletic.

Напълно е възможно лондончани да се възползват от офертата, защото тя влиза в ценовата рамка, за която “сините” биха го пуснали. Друг добър фактор за французите е, че те са в особено добри отношения с клуба от “Стамфорд Бридж” след успешния изходящ трансфер на Мало Густо.

Това означава, че Милан е твърде близо до това да се размине с един от най-желаните си играчи, за които преговаря от не малко време. Стефано Пиоли и шефовете на “Джузепе Меаца” спешно трябва да предприемат нещо или ще останат с празни ръце. А те спешно се нуждаят от заздравяване във всяка една линия от игрището особено след последния сезон, когато отборът от Милано хвана буквално последния влак, за да се класира в Шампионската лига.

🚨 EXCL: Chelsea have received written offer from Lyon for Christian Pulisic. €25m (+ meaningful sell-on still being negotiated): a level #CFC would find acceptable. Good relations with Textor & #OlympiqueLyonnais via Malo Gusto deal @TheAthleticFC #USMNT https://t.co/eLjfXabXmJ

— David Ornstein (@David_Ornstein) July 2, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago