Байерн (Мюнхен) се интересува от халфа на Ница Кефрен Тюрам, пише френският “Екип”.

22-годишният централен полузащитник е обект на силен интерес от страна на Ливърпул, но изглежда, че е привлякъл вниманието и на баварците. Според информациите от Байерн наскоро са осъществили контакт с представители на халфа, но все още не са отправили конкретна оферта към Ница.

Khéphren Thuram has recently been approached by Bayern. The German club wants to compete with Liverpool for the midfielder. No contact was made with Nice as of now. LFC are still leading the race [@lequipe] pic.twitter.com/0piBRy1eqm

— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) July 3, 2023

Все още обаче Ливърпул остава фаворит за подписа на френския талант, а и в баварския клуб имат много футболисти в халфовата си линия и не е сигурно, че са готови да извадят сериозна трансферна сума за подписа на Тюрам, макар че в Байерн харесват играта му.

Футболистът има договор с френския клуб до 2025 година, като през изминалия сезон изигра 48 мача, вкара два гола и даде 8 асистенции за тима си във всички турнири.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe