Все по-реална изглежда перспективата Бернардо Силва да напусне Манчестър Сити. Португалският национал обмисля дали да приеме офертата на Ал-Хилал. Клубът от Саудитска Арабия предлага на халфа 585 хил. евро седмична заплата, при положение, че на “Етихад” той получава три пъти по-малко - 175 хил. евро. 

От Манчестър Сити са готови да удължат договора на Бернардо Силва, ако той изяви желание да преподпише. Пеп Гуардиола обаче няма намерение да задържа футболиста против волята му. Смята се, че “гражданите” биха продали португалеца за около 100 млн. евро. 

Бернардо е склонен да се впусне в ново предизвикателство, но предпочита да остане в Европа, където интерес към него проявяват Пари Сен Жермен и Барселона. Неговият агент обаче е в постоянен контракт с Ал-Хилал и няма да е изненада, ако финансовата изгода надделее и халфът реши да продължи кариерата си в Саудитска Арабия.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago