Новият футболен сезон в България започва с изключително горещо време, което ще завладее страната от сряда. Адска жега се очаква да бележи някои от мачовете от първия кръг, прогнозират синоптиците. Термометрите ще гонят 40 градуса в по-ранния часови пояс.

Под лъчите на жаркото слънце ще попадне още откриващия двубой между Пирин и Берое, който започва в 18:45 часа в петък. По това време в Благоевград ще е доста горещо, като още отсега съдиите са инструктирани да прекъсват играта на няколко пъти за освежаване на футболистите.

Не по-малко нежелана ще е обстановката и в Пловдив в неделя, когато ще е дербито между Локомотив и Ботев. То ще стартира в 18:30 часа, като тогава прогнозите са за още по-горещо време.

Другите две ранни срещи от кръга ще са в София, където Левски приема ЦСКА 1948 в събота, а Локо (Сф) посреща Ботев (Враца) в понеделник.

"Тема спорт"

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg