Саудитският Ал-Хилал е говор да предложи солидна заплата на футболиста на Галатасарай Николо Дзаниоло, твърди “Гадзета дело Спорт”.

Според информациите на 24-годишния италианец е предложено възнаграждение в размер на 120 милиона евро за 4 години. Все още офанзивният халф не е убеден дали иска да премине в Саудитска Арабия, но със сигурност може да бъде изкушен от солидната заплата, която може да получава в Ал-Хилал. Toй има и клауза за откупуване в размер на 35 милиона евро, която не би била проблем за саудитците.

Gazzetta: Al-Hilal offer Nicolo Zaniolo €120 million #Zaniolo #Galatasaray #Transfers #AlHilalhttps://t.co/9z5Uadzaif

— Italian Football News 🇮🇹 (@footitalia1) July 12, 2023

В Галатарай Дзаниоло премина през зимния трансферен прозорец от Рома за сума от 16,5 милиона евро. За турците той изигра 11 мача и вкара 5 гола, като блесна с 2 попадения в голямото дерби с Фенербахче. Интерес към него проявява и Ювентус, като самият футболист обяви, че е фен на “бианконерите” и мечтае да играе за тях.

Ал-Хилал е доста активен на трансферния пазар, като е много близо до сделка с друга звезда от Серия “А” - Сергей Милинкович-Савич от Лацио. Клубът иска още Алваро Мората, а вече привлече и Калиду Кулибали от Челси и Рубен Невеш от Уулвърхамптън.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe