Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър е твърдо решен да направи всичко възможно, за да си върне титулярното място в състава. 

Английският национал до голяма степен е пренебрегнал обичайната почивка и се е подложил на доста сериозна тренировъчна програма. Той се е подготвял по три пъти на ден в продължение на три седмици под вещия поглед на бившия централен бранител на Челси, Реал Мадрид и Португалия - Рикардо Карвальо, който в момента е помощник треньор на Роберто Мартинес в националния тим на “мореплавателите”. 

🚨 Harry Maguire has been training three times a day for three weeks. He has been spending time training one on one with Ricardo Carvalho.

Harry wants to fight for his place and not give up. @FabrizioRomano, @liveherewego 🔴 pic.twitter.com/55Shk3w3ZO

— UtdPlug (@UtdPlug) July 9, 2023

Хари Магуайър бе закупен от Манчестър Юнайтед за 80 милиона паунда през лятото на 2019-а и само шест месеца по-късно пое капитанската лента на клуба. След идването на Ерик тен Хаг обаче той загуби титулярното си място и през миналата кампания записа само 16 мача в Премиър лийг, като повечето от тях бяха като резерва.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe