Феновете на Арсенал очакват с нетърпение официалното обявяване на трансфера на Деклан Райс при “артилеристите” от Уест Хам, но междувременно полузащитникът тренира с втория капитан на Манчестър Юнайтед. Сделката за полузащитника бе договерана още преди седмица, а английският национал дори премина медицински прегледи, но продължава да не е официално обявена. 

Bruno Fernandes teaching Declan Rice 👀

pic.twitter.com/ViEaLEgQCL

— Aidan Walsh 🔰 (@AidanWalshMUFC) July 13, 2023

Междувременно самият Деклан Райс работи усилено по своята подготовка, като тренира на базата на националния тим на Португалия, където бе заснет в компанията на една от звездите на Манчестър Юнайтед - Бруно Фернандеш, както и Рафаел Леао от Милан. 

Declan Rice amemtafuta Idol wake Bruno Fernandes amfundishe mpira.

My Captain magnifico. 👊 pic.twitter.com/KVwssMl2oB

— Dullah OG (@Jeba_OG) July 13, 2023

Преди няколко дни се появиха снимки и на Хари Магуайър, който също тренира на тази база и дори е наел местната легенда Рикардо Карвальо за личен треньор.

Bruno Fernandes getting ready for pre-season at ‘The Campus’ in Portugal, alongside Declan Rice, Rafael Leao & Joao Cancelo 🇵🇹 pic.twitter.com/VbRAV54YFz

— United Zone (@ManUnitedZone_) July 12, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe