Емблематичната за Ливърпул фланелка с №9 вече има нов притежател. От клуба обявиха, че занапред тя ще бъде носена от Дарвин Нунес. Нападателят, който не оправда високите очаквания в изминалия си дебютен сезон на “Анфийлд”, я наследява от напусналия Роберто Фирмино.

Тъй като обаче от новите екипи вече има продадени такива с досегашния номер и име на Нунес - 27, от клуба обявиха, че има възможност за замяна с новите с “деветката”. Това важи само за фланелки, закупени от официалния феншоп или официалните представители.

“Истината е, че съм много щастлив да нося №9. Честно казано, досега други играчи, които са били с тази фланелка, са я защитавали много добре и сега е мой ред. Надявам се всичко да се получи добре и да се справя като тези преди мен. Дано това да е за дълги години напред”, коментира Нунес, като направи впечатление, че той все още не говори английски език.

New Season. New Number. @Darwinn99 9️⃣🤩 pic.twitter.com/zmty0kpPt5

— Liverpool FC (@LFC) July 13, 2023

Уругваецът беше закупен от Бенфика за 80 млн. евро. През изминалата кампания той вкара 15 гола и направи 4 асистенции в 42 мача.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe