Низвергнатият капитан на Ювентус Леонардо Бонучи наскоро е отхвърлил две оферти от чужбина, съобщава Николо Скира. Едната е била от Фенербахче, а другата - от саудитски клуб. Намерението на 36-годишния защитник било да остане в “Старата госпожа” и в последната година от договора си с отбора, но при новите обстоятелства той бил готов да премине в друг италиански тим.

Междувременно, “Гадзета дело спорт” пише, че Бонучи е споделил пред свои приятели, че е бил шокиран от решението на Ювентус да го постави в трансферната листа. Той обаче бил непреклонен в решението си да продължи да играе за отбора. Така опитният бранител ще се яви в понеделник на “Континаса” и ще тренира самостоятелно, въпреки че не е част от състава, който ще потегли за американското турне.

Bonucci told friends that he was shocked by Juve's decision, but does not intend to change his mind.

On Monday he will report to Continassa and resume training. Then, while his teammates will go to the USA, he will stay in Italy to work. #Juventus

[@Gazzetta_it] pic.twitter.com/GQ8nIHFEqT

— Bianconeri Zone (@BianconeriZone) July 14, 2023

От “Калчо и Финанца” пък напомнят, че Бонучи е сред най-скъпоплатените играчи на “бианконерите” с нетна заплата от 6,5 млн. евро на сезон. Само двама футболисти тежат повече на клубния бюджет, като става въпрос за Душан Влахович и Федерико Киеза.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago