Специалният петъчен епизод на “Контра” е посветен на Реал Мадрид и изключително интересния предстоящ сезон на “кралския клуб”, който ще претърпи много промени.

Журналистите на Sportal.bg Радослав Стойков и Даниел Любомиров в компанията на фена на “лос бланкос” Филип Михайлов анализират всичко най-важно преди началото на новата кампания.

Ще видим ли нова звезда в атаката на Реал Мадрид от ранга на Килиан Мбапе или Хари Кейн? Каква ще е ролята на Хоселу и може ли да се справи Винисиус Жуниор с тежката отговорност да бъде лидер на “кралете”?

Ще може ли Джуд Белингам моментално да стане най-важната част от подновената халфова линия? Ще се променят ли функциите на Лука Модрич и Тони Кроос и ще се завърне ли в средата на терена Едуардо Камавинга?

Кой е най-подходящият профил за заместник на Карло Анчелоти и ще успее ли той да върне на върха “белия балет” в последния си сезон начело, или кампанията ще е преходна?

Гледайте “Контра”!

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe