Ръководството на Брайтън е отхвърлило без замисляне официална оферта на стойност 70 милиона паунда от страна на Челси за Мойсес Кайседо, съобщава “Скай Спортс”. Лондончани водят разговори от известно време с “чайките” и представители на играча, който е изразил силното си желание да пристигне на “Стамфорд Бридж”. 

От Брайтън оценяват своя дефанзивен полузащитник на около 100 милиона паунда и ще се стремят да сключат сделка, която да е сходна с тази между Арсенал и Уест Хам за Деклан Райс, която бе на тази стойност. Очаква се от Челси да завишат офертата си за играча в следващите седмици.

21-годишният футболист пристигна в Англия от Индепендиенте дел Вале в своята страна през 2021-а за едва 4,5 милиона евро. Челси продължава да е доста активен на трансферния пазар и привлякоха Кристофър Нкунку, Анджело и Николас Джаксън, но пък се разделиха с Нголо Канте, Мейсън Маунт и Матео Ковачич в средата на терена.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages