Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън се доближи до преминаване в Ал-Етифак. Халфът се разбра за личните си условия с клуба от Саудитска Арабия преди няколко дни, като оставаше двата клуба да се споразумеят за трансферната сума. Според последните информации това вече е факт и тя ще бъде 12 милиона лири.

Хендерсън остана извън групата за днешния мач на мърсисайдци срещу Карлсруе, което е първата контрола на тима от началото на подготовката, въпреки че беше с отбора в Германия. Това беше явен знак, че бъдещето му няма да е на “Анфийлд”. Играчът ще се обвърже за три години и ще получава по 350 000 паунда на седмица в Саудитска Арабия, където ще работи с легендата на Ливърпул Стивън Джерард.

🚨 Jordan Henderson set to leave Liverpool training camp after Al Ettifaq reach agreement in principle to sign 33yo. 3yr deal in place for England midfielder. Still needs to be finalised. Led by Steven Gerrard @TheAthleticFC after @FabrizioRomano #LFC #SPL https://t.co/TUS1o2GqS6

— David Ornstein (@David_Ornstein) July 19, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe