Отборите на ЦСКА 1948 и Пирин (Благоевград) се изправят един срещу друг в среща от 2-рия кръг на efbet Лига. Мачът на стадиона в Бистрица започва в 19:00ч. и ще противопостави третия и тринадесетия във временното класиране на шампионата. 

ЦСКА 1948 започна ударно сезон 2023/24 с успех с 2:1 срещу Левски, дошъл след обрат. Тимът е участник в европейските клубни турнири логично влиза като фаворит в двубоя с Пирин. Въпреки това „червените“ ще подходят много внимателно към този мач заради предстоящия им такъв срещу тима на ФКСБ в сряда, 26-и юли.

„Орлетата“ от своя страна допуснаха загуба с 1:2 от Берое като домакин на старта на кампанията и ще търсят трите точки, с които да се реабилитират за слабото начало на кампанията. 

"Очакванията са ми за различен двубой спрямо този от първия кръг. Различен като естество. Ще имаме и различен подход в самата среща, но като цяло не очаквам да бъде лек мач. Очаквам да владеем инициативата със и без топка. Да имаме повече възможности да създаваме натиск в противниковата половина", коментира наставникът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски. 

ЦСКА 1948 - ПИРИН (БЛАГОЕВГРАД) 

Вероятни състави: 

ЦСКА: Наумов, Гурища, Петров, Елитон, Орачев, Ценов, Умарбаев, Вутов, Кирилов, Педриньо, Кяртенсон 

ПИРИН: Ковальов, Бучков, Бачев, Дюлгеров, Попадийн, Пепси, Семенив, Кондраков, Тасев, Алекандров, Тютюков 

Стадион: "Витоша", Бистрица 
Съдия: Иво Андреев 
Начало: 19:00 часа

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe