Отборите на Берое и Арда (Кърджали) се изправят един срещу друг в последна среща от втория кръг на efbet Лига. Мачът в Стара Загора започва в 21:15ч.

Двата тима започнаха силно кампанията. Берое стартира с успех с 2:1 над Пирин, а Арда завърши наравно 3:3 с Черно море изключително атрактивен сблъсък. 

Поради претърпян пътен инцидент, определеният за главен съдия на мача между Берое и Арда Георги Иванов няма да има възможност да изпълни наряда си. На негово място за арбитър на срещата в Стара Загора е назначен Станимир Тренчев.

В Берое продължават с лятната селекция, в която приоритет е привличането на чуждестранни футболисти. Над 11 играчи бяха привлечени при заралии, а в последната седмица Едвин Ласзо подсили тима. Същото важи и за нападателя Бруно Шмуц, на който наставникът на Берое Густаво Араголаса ще разчита в следващите мачове.

Ръководството на Арда успя да уреди двама от чужденците си за гостуването на Берое. Става въпрос за защитниците Хюсеинов от Азербайджан и Окези Принц от Нигерия. Те имаха проблеми с документите за домакинството срещу Черно море от първия кръг на новия шампионат и не можаха да се включат в трилъра, завършил 3:3.

Efbet Лига, II кръг

Берое - Арда (Кърджали)

Вероятни стартови състави:

Берое: Ачинели, Еспиноса, Вълков, Скуадроне, Говеа, Сейхас, Мечев, Василев, Пенчев, Трибуле, Йорданов

Арда (Kърджали): Господинов, Прин, Хюсеинов, Сако, Стойчев, Котев, Цонев, Иванов, Тунгара, Ковачев, Боруков

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe