Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи в последната седмица е бил в Лондон на среща с президента на Тотнъм Даниел Леви, съобщава RMC. Не нея двамата са обсъждали трансфер на Хари Кейн във френския клуб. Според последни информации “шпорите” вече са се примирили с това, че ще се разделят с нападателя и са готови да го пуснат, но за не по-малко от 100 милиона евро.

Желанието на Кейн е да премине в Байерн (Мюнхен), който вече е готов да извади исканата сума, въпреки че първоначално се надяваше да го вземе за по-малко пари. Капитанът на Англия има устна договорка с баварците, но не е отхвърлил възможността да заиграе във Франция. 

(🌕) JUST IN: PSG are now making real progress on Harry Kane! Pini Zahavi, who is close to both Nasser and Lévy, is helping Paris in this quest. Tottenham boss prefers to sell Harry Kane to the French club. @Tanziloic 🚨🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 pic.twitter.com/l2C1fxV1Zy

— BeyondThePosts (Nitish) (@BeyondThePosts_) July 24, 2023

Ал-Хелаифи е провел среща с представители на Кейн, но няма споразумение между двете страни. Президентът на ПСЖ обаче е оптимист, че играчът може да бъде убеден да предпочете ПСЖ. Френският клуб търси заместник на Килиан Мбапе, който вероятно вече е изиграл последния си мач за тима.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe