Oтборите на Крумовград и Черно море се изправят един срещу друг в двубой от третия кръг на efbet Лига. Главен съдия на битката ще е Валентин Железов. 

"Моряците" на Илиан Илиев имат четири точки след изиграването на първите два мача от шампионата. В дебютната среща Черно море направи зрелищно 3:3 срещу Арда (Кърджали), а след това надигра с 1:0 Хебър във Варна.

От друга страна новакът в efbet Лига шокира всички с успех с 3:1 над шампиона Лудогорец. Последва и тежко гостуване на ЦСКА – София, което бе загубено с 0:1. 

Силно впечатление от началото на сезона прави формата на централния нападател на Черно море Атанас Илиев, който вкара и в двете срещи от началото на сезона. 

От друга стана Александър Колев, който пристигна в Крумовград от тима на ЦСКА 1948, също прави силен старт. Той се разписа в първия кръг, но и срещу ЦСКА – София се справи на високо ниво.

КРУМОВГРАД – ЧЕРНО МОРЕ

Вероятни състави:

Крумовград:

Черно море:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe