Отборите на Хебър и Берое се изправят един срещу друг в мач от третия кръг на efbet Лига. Двубоят е от 19:00 часа на стадион “Георги Бенковски” в Пазарджик и ще бъде ръководен от Георги Кабаков.

Двата тима започнаха положително сезона, но все пак гостите от Стара Загора имато доста повече поводи за радост, след като записаха две победи в първите си два мача - над Пирин с 2:1 като гост и над Арда с 1:0 на собствен терен. Домакините в първия кръг взеха точка от ЦСКА - София след 0:0, но след това загубиха визитата си на Черно море с 0:1.

Преди няколко дни Берое привлече поредните си две нови попълнения - Хосе Ариас и Бруно Шмуц. В същото време заралии се разделиха с нападателя Тонислав Йорданов. Хебър от своя страна е доста по-спокоен на трансферния пазар в последната седмица и нови попълнения скоро не е имало. За сметка на това нападателят Лорен Маружин напусна клуба по взаимно съгласие.

През миналия сезон двата тима се срещнаха три пъти, като пазарджиклии спечелиха на два пъти - 2:0 и 3:1, а един двубой завърши наравно 1:1.

efbet Лига, III кръг

ХЕБЪР (ПАЗАРДЖИК) - БЕРОЕ

Вероятни състави:

Хебър (Пазарджик): Дебърлиев, Николаев, Мазан, Михайлов, Жоао Сеско, Охене, Вълчев, Кабов, Бастунов, Хамдиев, Николов

Берое: Ачинели, Вълков, Минков, Скуадроне, Ласо, Сейхас, Мечев, Говеа, Пенчев, Трибуле, Севайос