Кариерата на Мейсън Грийнууд може да бъде възродена. Надеждите за това са се повишили след тайна среща между представители на Манчестър Юнайтед и основния му спонсор Adidas. Бъдещето на 21-годишния нападател обаче все още е неясно, като той е в очакване на решението на клуба.

Той е наказан от “червените дяволи” в последните 17 месеца, след като бе арестуван през януари 2022 г. по обвинения за изнасилване и нападение. От тогава Грийнууд няма възможност да тренира или да играе за клуба. Обвиненията към него обаче бяха свалени. Приятелката му, която подаде оплакването, в последствие се върна при него и дори му роди дете.

BREAKING:

Mason Greenwood and his partner out in Hale, Greater Manchester this week.
Secret talks with Adidas are ongoing and have been described as “positive”.
Manchester United staff are overseeing Greenwoods regime and he has spoken more than once with Erik ten Hag

[Sky] pic.twitter.com/wPTMMPNt3z

— Sky Sports Premier League (@Sky_SportPL) July 29, 2023

Позицията на Adidas по случая е била, че не са “крайно против” завръщане на Грийнууд на терена. В клуба смятат, че ако компанията даде зелена светлина и другите спонсори на Ман Юнайтед ще ги последват.

Интерес към нападателя има от страна на Аталанта, който е напът да загуби Расмус Хойлунд. Италианците виждат Грийнууд като отличен вариант за негов заместник, макар и временно, тъй като най-вероятно англичанинът ще бъде взет под наем.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe