Нападателят на Ювентус Федерико Киеза е отказал предложения от Астън Вила и Нюкасъл, твърди журналиста Николо Шира. “Бианконерите” са склонни да го продадат при подходяща оферта, но 25-годишният италиански национал не е готов да премине в клуб от елита на европейския футбол.

Бившият капитан на Реал Мадрид се очаква да вземе решение за бъдещето си в близките дни. В началото на лятото се появи информация, че той може да се завърне в Севиля, но финансовото състояние на клуба не позволи това. Интерес към него имаше и от Интер Маями. Той обаче е отслабнал, а от ФК Лос Анджелис са подготвили оферта за краткосрочен договор. Друг вариант пред Рамос е Саудитска Арабия, но бранителят няма желание да заминава в тази посока.

🇺🇸 ¿Sergio Ramos, rival de Messi en la MLS?

⚽️ Los Angeles FC, último campeón de la MLS y finalista de la última Concachampions, está interesado en él. Actualmente tiene a Chiellini y a Carlos Vela como figuras. pic.twitter.com/fZzAAKsnTV

— Diario Olé (@DiarioOle) July 28, 2023

По-рано тази седмица ФК Лос Анджелис привлече българския национал Филип Кръстев, като го взе под наем с опция за закупуване. В състава на шампиона на МЛС личат още имената на Джорджо Киелини и Карлос Вела.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe