Манчестър Сити ще играе третата си контрола в Далечния изток, като днес ще срещнат Атлетико Мадрид. Срещата е отложена с половин час поради силен дъжд. Тя трябваше да започне в 14:00, но часът бе променен за 14:30 с надеждата времето и условията да се подобрят.

Una tremenda tromba de agua cae sobre el World Cup Stadium de Seúl. 😱☔️🌧️ pic.twitter.com/QgEIrlvYoz

— Atlético de Madrid (@Atleti) July 30, 2023

Мениджърът на “гражданите” Джосеп Гуардиола залага интересна четворка в отбрана, в която Кайл Уокър, който носи капитанската лента, ще си партнира с Джон Стоунс, Рубен Диаш и Аймерик Лапорт. Родриго, Фил Фоудън и Бернардо Силва са поставени в средата на терена, а Джак Грийлиш, Хулиан Алварес и Ерлинг Холанд ще водят атаката.

¡EL ONCE DEL CITY! 🇰🇷

Ederson, Walker, Stones, Rúben Dias, Laporte, Rodrigo, Bernardo, Foden, Grealish, Julián Álvarez y Haaland.

CAMBIOS | Ortega Moreno, Carson, Phillips, Aké, Cancelo, Kovačić, De Bruyne, Sergio Gómez, Akanji, Perrone, Bobb, Palmer, Lewis y McAtee. pic.twitter.com/OxdLFH8QTC

— Manchester City (@ManCityES) July 30, 2023

Наставникът Диего Симеоне залага на Ян Облак на вратата на тима, а в центъра на отбраната Чаглар Союнджу ще си партнира с Аксел Витсел и Марио Ермосо. Новото попълнение Сесар Аспиликуета и Самуел Лино ще са по крилата, а Гризман и Мората ще водят атаката на тима заедно с Тома Льомар.

XI ❤️🤍 pic.twitter.com/Ned5vaPZjt

— Atlético de Madrid (@Atleti) July 30, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages