Спортният директор на Лудогорец Козмин Моци говори пред репортерите във Варна преди шампионите да заминат за Словения. Утре те ще срещнат Олимпия (Любляна) в реванш от Шампионската лига. Първата среща в Разград завърши 1:1.

"Заслужавахме победа в първия мач според мен. За съжаление не успяхме да вкараме ситуациите, които имахме. В Любляна ще ни чака съвсем различен мач. Както винаги вярвам, че можем да ги отстраним. Трябва да се борим от първата до последната минута. Очакваме да доминираме, Лудогорец никога не е излизал да се защитава. Ако играем агресивно от първата минута, ще ги отстраним. 

26

Те са домакини, ще имат подкрепа от феновете и ще излязат по-атакуващо. Срещу Балкани ни помогнаха много феновете, момчетата играха на “Олимпико” и в Севиля пред 50 000 души на трибуните - не трябва да са под напрежение. Дуа за съжаление е контузен, днес в Португалия е бил опериран. Няма значение кой почва мачът, всеки трябва да дава всичко от себе си. Дуа около два месеца ще е аут, доколкото знам от доктора", каза шефът на "орлите".

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe