В днешния 1 август (вторник) ще се изиграят първите четири реванша от втория кръг в квалификациите на Шампионската лига. Победителите от сблъсъците ще продължат към третия кръг от пресявките на “турнира на богатите”, докато загубилите ще се присъединят към втория по значимост европейски турнир - Лига Европа.

В първата среща за вечерта, която започва от 20:30 българско време, гръцкият Панатинайкос приема украинския Днипро-1. Първата среща миналата седмица завърши с успех за отбора от южната ни съседка с 3:1.

Половин час по-късно започва и сблъсъкът, който ще бъде най-интересен за българските зрители. В него родният шампион Лудогорец гостува на словенския Олимпия (Любляна), с който не успяха да се победят в първия мач в Разград и направиха равенство 1:1.

Паралелно с мача на “орлите” ще започне и мача между европейския кошмар от близкото минало за българските отбори - беларуският БАТЕ Борисов, и кипърския шампион Арис (Лимасол). Островитяне нанесоха истински шок на тима от източна Европа в първия мач и го шамаросаха с 6:2.

Последни за вечерта ще започнат срещата си отборите на Слован (Братислава) и Жрински (Мостар). Словашкият тим излъга бошняците в първия мач с 1:0 и сега ще влезе в реванша с едни гърди напред.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe