Около 10 000 зрители се очаква да присъстват на стадион "Стожице" в Любляна за реванша от втория квалификационен кръг на Шампионска лига между Олимпия и Лудогорец. До момента са продадени около 8000 билета.

Прогнозата е за проливен дъжд и това вероятно отказва част от хората. Българите ще са в трибуна D, сектор S29. Билетът за феновете на разграчани е на цена от 10 евро. Привърженици на Лудогорец ще има и от Австрия, но по информация на Sportal.bg агитката ще е много малка. 

Един от основните новинарски местни вестници "Словенски новини" приканва феновете да дойдат, за да помогнат на тима да направи подвиг. Според написаното, това било много удобна възможност за пробив в ШЛ. 

Както и припомнят мачовете с Левски, за който Олимпия е наречен "черна котка", и по-скорошния труден успех на Лудогорец над Марибор.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe