Расмус Хойлунд вече е подписал договора си с новия си клуб Манчестър Юнайтед. 20-годишният датчанин премина успешно задължителните медицински прегледи, след което е сложил и подписа си под контракта с "червените дяволи", като съвсем скоро от клуба ще обявят официално трансфера му от Аталанта, съобщава Фабрицио Романо. 

Хойлунд се е обвързал с английския гранд за следващите пет години, като в договора има опция за удължаването му с още една. Така той може да остане на "Олд Трафорд" до 2029 година.

Rasmus Højlund has just signed his five year contract with option for further year as new Manchester United player.

Done, sealed. 🔴🇩🇰

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 3, 2023

Междувременно Манчестър Юнайтед и Аталанта вече постигнаха договорка и относно цената на играча, като "червените дяволи" ще платят гарантирани 75 милиона на бергамаските, а още 10 са заложени под формата на различни бонуси.

Това ще бъде рекорден изходящ трансфер за Аталанта. Досега най-високата сума, постъпила в касата на италианския клуб, бе от продажбата на Кристиан Ромеро в Тотнъм за 50 милиона евро.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe