Отборите на Черно море и Етър (Велико Търново) се изправят един срещу друг в сблъсък от четвъртия кръг на efbet Лига. Главен съдия на срещата ще е Никола Попов.

Двата състава се намират в коренно различна форма. Домакините делят първото място с Локомотив (Пловдив), като имат две победи и едно равенство от началото на сезона. Играчите на Илиан Илиев спечелиха в последния кръг с 3:1 при гостуването си на Крумовград, като там отново блесна с гол Атанас Илиев, който се намира в отлична форма. 

От друга страна тимът от Велико Търново е на последното място с две загуби, в които допусна шест гола и не успя да отбележи попадение. Преди битката във Варна старши треньорът на "болярите" Емануел Луканов заяви, че ще търси точки от мача, като допълни, че само Георги Ангелов е аут за срещата.

Трябва да отбележим, че и при "моряците" има един проблем, който е контузията на капитана Даниел Димов. Той по всяка вероятност ще пропусне мача, като дилемата пред Илиан Илиев е дали партньор на Живко Атанасов в сърцето на отбраната да бъде Влатко Дробаров, или Росен Стефанов.

ЧЕРНО МОРЕ - ЕТЪР

Вероятни състави:

Ч. МОРЕ: Дюлгеров, Попов, Атанасов, Дробаров, Василев, Панайотов, Гарсия, Фернандес, Сула, Машадо, Илиев 

ЕТЪР: Христов, Александров, Димов, Иванов, Станев, Букхолда, Моран, Ангелов, Стоянов, Бакалов, Тошев

Стадион: "Тича", Варна 
Съдия: Никола Попов 
Начало: 19:00 часа