Наставникът на Пари Сен Жермен Луис Енрике може да напусне след само месец начело на клуба, твърди испанското издание “Марка”. Бившият селекционер на “Ла Роха” бил доста раздразнен от ставащото в клуба в последните седмици, тъй като той да имаше съвсем други планове за развитието на своя тим. Първо продължаващите проблеми около Килиан Мбапе, който отказва да поднови своя контракт, а от ръководството заявиха, че при това положение той трябва да бъде трансфериран и го извадиха от групата за азиатското турне. 

В същото време Луис Енрике е на мнение, че селекцията в отбора се бави прекалено много, а част от футболистите, които той желае, сякаш изглеждат прекалено далеч от “Парк де Пренс”. Спортният директор Луис Кампос, който бе един от основните прувърженици на назначаването на Енрике, също е свързван с напускане в последните дни от пресата, тъй като катарските собственици не са достатъчно убедени в работата и стратегията му. “Марка” акцентира и върху това, че ПСЖ е един от трудните за менажиране тимове в последните години, тъй като големите очаквания често натежаваха прекалено много на доста от треньорите и те така или иначе не постигнаха очакваните резултати.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages