Фиорентина планира бъдещето си без Софиан Амрабат. “Виолетовите” са готови да продадат мароканския национал на Манчестър Юнайтед и очакват конкретно предложение от “червените дяволи”. Клубът от Флоренция ще се съгласи да пусне Амрабат на “Олд Трафорд” при оферта от мининум 30 млн. евро и определени бонуси. 

Юнайтед се интересува от халфа от месеци, но привличането му не беше приоритет. Сега ситуацията ще се промени, след като бяха финализирани сделките за Андре Онана и Расмус Хойлунд. За да финансира трансфера на Амрабат, английският гранд ще се опита да продаде Фред или Дони ван де Беек. 

JUST IN:

Fiorentina midfielder Sofyan Amrabat already has an agreement in place with Manchester United and is now waiting for them to make an official bid for him.

[Sky] pic.twitter.com/A3Z6sQ8rLG

— Sky Sports Premier League (@Sky_SportPL) August 5, 2023

Амрабат беше оставен извън състава на Фиорентина за вчерашната контрола срещу Нюкасъл, загубена с 0:2. Медиите в Англия и Италия твърдят, че той е договорил личните си условия с Манчестър Юнайтед още преди няколко седмици.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago