Манчестър Юнайтед и Атлетик Билбао играят при 0:0 последнaтa си контролa преди старта на сезона. “Червените дяволи”, които вчера победиха Ланс с 3:1, днес излизат с по-голяма част от играчите, които се очаква да не са сред титулярите.

Мениджърът на тима Ерик тен Хаг залага на Аарън Уан-Бисака отдясно, бившият вече капитан Хари Магуайър и Виктор Линдельоф в центъра на отбраната и Фернандес отляво. В предни позиции той отново залага на вече добре познатия от предишните приятелски мачове експеримент с Джейдън Санчо в центъра на атаката, а Факундо Пелистри и Омари Форсън на крилото.

Just in: today's United team news 👊#MUFC

— Manchester United (@ManUtd) August 6, 2023

Наставникът на баските Ернесто Велверде отново залага на стандартната за тима в последно време 4-2-3-1. Новото попълнение Руис де Галатер започва срещата в средата на терена. На вратата отново е Унай Симон, а в предни позиции заплахата за Том Хийтън ще идва от страна на ветерана Икер Муниаин и братята Иняки и Нико Уиламс.

ALINEACIÓN 🆚 @ManUtd

1. Unai Simón
18. De Marcos
31. Paredes
3. Vivian
15. Lekue
25. R. de Galarreta
6. Vesga
8. O. Sancet
11. N. Williams
10. Muniain
9. I. Williams

🔴 👉 https://t.co/2thy7FpTjP#MUFCAthletic #AthleticClub 🦁 pic.twitter.com/tLyoN82vPa

— Athletic Club (@AthleticClub) August 6, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages