Манчестър Юнайтед приема Уулвърхамптън на "Олд Трафорд" в последния двубой от първия кръг на новия сезон в Премиър лийг. "Вълците" имат едва една победа в последните 10 мача срещу "червените дяволи".  Тимът на Тен Хаг пък допусна само една домакинска загуба в Премиър лийг през миналия сезон. Тя обаче бе именно в първия кръг от предишния сезон срещу Брайтън.

Новите попълнения на "червените дяволи" Андре Онана и Мейсън Маунт правят официални дебюти за 20-кратния шампион на Англия. Тратата покупка - Расмус Хойлунд, не е групата заради контузия в гърба. Бившият капитан Хари Магуайър, който е пред трансфер в Уест Хам, е на пейката за началото. Алехандро Гарначо е титуляр, а Маркъс Рашфорд е на върха на атаката на домакините.

In the red zone! 🔴🚧#MUFC || #MUNWOL

— Manchester United (@ManUtd) August 14, 2023

Уулвърхамптън се раздели с Юлен Лопетеги дни преди началото на новия сезон. На мястото му незабавно бе назначен Гари О'Нийл. Мат Дохърти, който се завърна в клуба от Атлетико Мадрид, е на пейката. Нелсон Семедо започва като десен бек. Матеус Куня, Пабло Сарабия и Педро Нето ще действат в атака. Жоао Гомеш е титуляр в халфовата линия.

Arriving for opening day 👋 pic.twitter.com/JX2ySZo7oK

— Wolves (@Wolves) August 14, 2023

Манчестър Юнайтед: Онана, Уан-Бисака, Варан, Мартинес, Шоу, Каземиро, Фернандеш, Маунт, Гарначо, Антони, Рашфорд

Уулвърхамптън: Са, Айт-Нури, Семедо, Доусън, Килман, Лемина, Гомеш, Нунес, Сарабия, Нето, Куня

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!