Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг призна, че отборът му не се е представил на очакваното ниво в мача срещу Уулвърхамптън. “Червените дяволи” стартираха сезона в Премиър лийг с минимален успех, но съперникът им отправи цели 23 удара. Подобно нещо не се беше случвало на “Олд Трафорд” от 2005 година, когато Челси нанесе 25 изстрела към вратата на Юнайтед. 

“Способни сме да играем по-добре. Но победихме и сме доволни. Съперникът игра много агресивно и трябваше да се приспособим. Борихме се за трите точки. В Премиър лийг няма лесни мачове, най-малкото сме очаквали такъв срещу Уулвс. Те са сериозен отбор и ни накараха доста да се потрудим. Надявам се в следващите двубои да покажем по-качествен футбол”, сподели Тен Хаг. 

Wolves' tally of 23 shots tonight was the second most in a Premier League away game at Old Trafford in recorded history (since 2003-04).

Only Chelsea (25) in November 2005 have attempted more in a PL game away against Man Utd.

Chelsea also lost 1-0 that day. pic.twitter.com/CUNfvAMQIO

— Opta Analyst (@OptaAnalyst) August 14, 2023

“Доволен съм от дебюта на Андре Онана. Той беше спокоен и направи важни спасявания. Когато в края на мача Калайджич изскочи срещу него и Онана излезе, за да избие топката, имахме късмет, че съдията не отсъди дузпа. Според мен нарушение нямаше, но това беше ситуация, в която съдията можеше да вземе и друго решение”, коментира нидерландецът. 

“Мейсън Маунт игра добре. Той направи това, което се искаше от него”, добави наставникът на Манчестър Юнайтед.