ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Сделката между Уест Хям и Манчестър Сити за бразилския национал Лукас Пакета се провали, въпреки че беше в доста напреднала фаза. Причината за това е разследване, започнато срещу 25-годишния халф на "чуковете" в родината му.

Първоначално беше съобщено, че информацията по случая е конфиденциална, но след това бразилското издание „Глобо“ разкри, че става дума за залози.

Според публикацията, в центъра на разследването е мачът между Уест Хям и Астън Вила (1:1) на 12 март, когато Пакета получи жълт картон в 70-ата минута за нарушение срещу Джон Макгин.

В деня на двубоя са регистрирани редица нови акаунти в сайта на букмейкъра „Betway“, а чрез тях са направени залози за максимално допустимата сума. Според пуснатите фишове, печалба ще се изплати при условие, че Пакета получи жълт картон срещу Астън Вила, а нападателят Луис Енрике от Бетис също бъде предупреден официално срещу Виляреал същия ден.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

„Жълтата подводница“ и „зелено-белите“ от Севиля също завършват при 1:1, а Луис Енрике получава жълт картон през второто полувреме.

„Дейли Мейл“ съобщава, че разследването е концентрирано върху Лукас Пакета, тъй като залозите са направени в Бразилия и са свързани с развоя на мач на Уест Хям.

„Чуковете“ преговаряха с Манчестър Сити за Пакета. Лондончани са оценили своя плеймейкър на 85 милиона паунда, докато офертата на „гражданите“ беше за 70 милиона, но се очакваше да бъде повишена и двата клуба да постигнат съгласие. След новината за разследването срещу бразилския национал всички разговори са спрени.

За момента се счита, че Лукас Пакета може да играе за Уест Хям в утрешния домакински мач срещу Челси. Заради разследването е под съмнение участието на халфа в предстоящите световни квалификации на Бразилия срещу Боливия и Перу през септември.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!