ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Айнтрахт (Франкфурт) ще играе срещу Левски в София с новия си трети екип, който беше официално представен вчера. На стадион „Васил Левски“ германският тим ще бъде в бели фланелки. Това е третият екип на „орлите“ за този сезон и ще бъде използван за гостуването в България, обяви сайтът на Айнтрахт. Официалният е с червено-черни диагонални райета, а резервният е изцяло черен.

Белите фланелки се превърнаха в легенда за феновете на Айнтрахт (Франкфурт). Именно с такъв екип тимът спечели последния си голям трофей – Лига Европа през 2022 г. Тогава облечени в бяло „орлите“ победиха Барселона като гост с 3:2 на четвъртфиналите, Уест Хям в Лондон с 2:1 на полуфиналите, както и Рейнджърс след дузпи на финала.

 200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Футболните фенове добре помнят трибуните на „Камп Ноу“ от мача на 14 април 2022 г., когато огромно море от бели фланелки можеше да бъде забелязано по всички сектори на стадиона на каталунците. Според информациите, на „Камп Ноу“ е имало около 30 000 запалянковци на Айнтрахт, които са пробили системата за продажба на билети и са купували пропуски не само за трибуната на гостуващата агитка.

Заради това Уест Хям предприе сериозни мерки за собственото си домакинство срещу „орлите“. „Чуковете“ не позволяваха продажбата на билети за домакинските сектори да бъде достъпна извън територията на Англия. Въпреки това в Лондон се изсипаха хиляди германци, но повечето от тях останаха извън стадиона.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!