Президентът на новака в елита Крумовград  Басри Саров призна пред BgDerby, че отбора не се притеснява от никой в първенството и винаги излиза за победа, независимо от противника. Босът похвали Локомотив Пловдив, но не спести и суперлативи за момчетата на Неманя Миланович. Според Басри Саров Крумовград е готов да изненада  пореден  претендент за титлата, както стори това с Лудогорвец и ЦСКА 1948.

"Момчетата се готвиха цяла седмица за мача. Всички са здрави и готови за битка. Крумовград не се плаши от никой, дори от Локо Пловдив. Скачаме за три точки. Отборът на Александър Томаш е добре сработен, но и ние имаме своите качества" каза шефа на "жълто-сините".

Засегната бе и темата около селекцията и новите рокади в ръководството. Басри Саров поддържа тезата, че всичко в отбора е на високо ниво, и индикации за проблеми не са на дневен ред.

"Относно селекцията нещата са ясни. Входящи трансфери не се очакват, поне засега. Има няколко запитвания за наши играчи, но са в начален етап. Промените в ръководството, вече са факт. Само Асен Караславов е нов. Другите са наши момчета и познават кухнята в отбора. Всеки си знае работата, затова очаквам да поднесем още изненади в първенството" завърши президента на Крумовград.