От ЦСКА 1948 изпратиха поздравителен адрес до Лудогорец по случай влизането на "орлите" в групите на Лигата на конференциите. "Червените" пожелават на шампионите победите над европейските колоси да стават все по-чести събития.

Припомняме, че след края на миналия сезон ЦСКА 1948 поздрави разградчани и за спечеления дубъл в България - шампионската титла и Купата.

Ето какво гласи текстът на писмото:

"Уважаеми представители на ПФК Лудогорец 1945,

ФК ЦСКА 1948 изпраща своите сърдчни поздравления към Вашия клуб за влизането в груповата фаза на Лига на конференциите!

Всички ние осъзнаваме колко много задружни усилия стоят зад подобен успех! За това говори и фактът, че ПФК Лудогорец 1945 е единственият български футболен клуб, който през настоящия сезон ще играе в груповата фаза на европейските клубни турнири.

Победата над Аякс в Амстердам е още един пример от ПФК Лудогорец 1945 за това как правилната работа и постепенните и своевременни стъпки в посока развитие на голям футболен клуб са възможни в България.

Вярваме, че с методиката Ви на работа и амбициозните Ви планове за бъдещето, най-доброто за ПФК Лудогорец 1945 тепърва предстои, а победите над европейските колоси ще стават все по-чести събития.

Поздравяваме всеки от Вас, допринесъл за успеха - ръководство, администрация, спортно-технически щаб, футболисти и всички служители на клуба!

До нови срещи на терена!".